La Policia Local efectua una detenció per robatori en un domicili a Can Costa

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 00:00

La detenció es va produir ahir, a darrera hora de la tarda, gràcies a la trucada d’un veí que va alertar dels fets als agents locals.


La Policia Local va detenir, ahir a darrera hora de la tarda, un home com a presumpte autor de robatori a l’interior d’un domicili a la urbanització de Can Costa. El detingut, que ha passat a disposició judicial, va ser enxampat pels agents quan intentava fugir per una finestra.

Un veí va ser qui va alertar la Policia Local al veure una presència sospitosa a un habitatge proper. Els agents, que eren a la zona perquè havien rebut una altra alarma dels Mossos d’Esquadra per robatori a l’interior d’un altre domicili, es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets, on van detenir el presumpte autor.

Novament, la col·laboració ciutadana ha estat clau per poder fer la detenció. En aquest sentit, la Policia Local insisteix en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós amb l’objectiu de garantir la màxima efectivitat de les accions policials. També recorda la importància de seguir els consells en matèria de seguretat a la llar, com ara tancar amb clau les portes d’accés al carrer i les finestres, sobretot a l’hora d’anar a dormir i si us heu d’absentar de casa, encara que sigui per un breu període de temps.

App de seguretat ciutadana

Com a complement a les vies de contacte amb la Policia Local, ja sigui a través del seu telèfon directe (93 772 11 88) com del telèfon d’emergències 112, l’Ajuntament ha posat en marxa l’app de seguretat ciutadana BeeSafe que permet enviar avisos d’emergència als agents policials i alertar per la presència d’intrusos a casa o de persones estranyes. També ofereix la possibilitat d’alertar els agents per a casos de violència de gènere o assetjament.

De moment, més de 250 domicilis del municipi ja s’han donat d’alta de l’aplicació.

Darrera actualització: 21.01.2021 | 08:55