La Policia Local posa en marxa un dispositiu especial per evitar robatoris a l’interior de vehicles

Divendres, 10 de juny de 2022

Com a resultat d’aquest servei, i gràcies a la col·laboració ciutadana, aquesta mateixa setmana s’ha detingut una persona i s’han decomissat diverses eines i materials, que han estat posats en coneixement de les unitats d’investigació dels Mossos d’Esquadra. 


Des de fa setmanes, la Policia Local té activat un dispositiu especial de vigilància per prevenir els robatoris a l’interior de vehicles. L’acció ha estat motivada pels casos que els darrers mesos s’han produït a diversos aparcaments públics com el situat a l’estació de RENFE o d’altres propietat de restaurants situats al nostre terme municipal. Per evitar aquests robatoris i detenir als possibles autors, s’ha posat en marxa el dispositiu especial, format per patrulles uniformades i vehicles camuflats amb policies de paisà, coordinats amb els Mossos d’Esquadra.

Com a resultat d’aquest servei i gràcies a la col·laboració ciutadana, la tarda del passat dimecres, 8 de juny, es va poder identificar a tres persones que intentaven cometre robatoris en interior de vehicles. El seguiment i localització d’una d’elles, que finalment es va detenir, ha permès als agents municipals localitzar un vehicle de matricula estrangera on es van trobar diversos efectes per cometre robatoris, com ara guants, passamuntanyes i una gran quantitat d’eines especialitzades per forçar vehicles, a més d’alguns dispositius procedents d’altres robatoris comesos a la comarca del Vallès Occidental.

Tota la informació obtinguda durant la intervenció, així com el vehicle i els efectes que s’han decomissat, han estat posats en coneixement de les unitats d’investigació dels Mossos d’Esquadra per tal d’esbrinar possibles relacions amb altres actes delictius.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 14:39