La Policia Nacional tornarà a oferir el servei d’expedició del DNI a Castellbisbal

Dijous, 22 de març de 2018 a les 12:00

El restabliment del servei arriba després que, el mes passat, l’alcalde va fer una reclamació al cos policial. El servei estava suspès des de l’octubre.


La Policia Nacional tornarà a oferir el servei d’expedició del DNI al poble. Així ho han confirmat els responsables policials aquesta setmana en un escrit on, a més, han fet saber que el primer dia de visites d’aquest 2018 serà el proper 26 d’abril.

Tanmateix, segons ha comunicat la Policia Nacional el nombre de places disponibles per a cada visita s’ha reduït a 63, vint menys que les que s’oferien abans. Des de l’Ajuntament es considera insuficient aquesta oferta de places, donada la gran demanda existent al nostre municipi, i es treballarà per aconseguir un increment de les places per a properes ocasions.

El restabliment d’aquest servei es produeix després que el mes passat, l’alcalde Joan Playà va adreçar una carta a la Policia Nacional en la qual demanava que la unitat mòbil de tramitació del DNI tornés a fer les visites periòdiques al poble. Playà hi al·legava que es tracta d’un servei que, sobretot, beneficia la gent gran, les famílies amb fills petits i les persones amb mobilitat reduïda.

La Policia Nacional va deixar de prestar el servei d’expedició del DNI als municipis el passat mes d’octubre, just després del referèndum, adduint motius de seguretat.

Reserva d’hora
La propera visita de la Unitat Mòbil de la Policia Nacional per expedir el DNI serà el dia 26 d’abril. Els veïns que estiguin interessats en fer ús d’aquest servei, han de demanar hora a l’Ajuntament, a través del telèfon 93 772 02 25.

El servei d’expedició del DNI permet que els veïns de Castellbisbal puguin realitzar tots els tràmits administratius per fer o renovar el carnet d’identitat sense haver-se de desplaçar a les comissaries de poblacions veïnes. Tanmateix, l’expedició del carnet no és instantània i obliga als usuaris a tornar a l’Ajuntament un altre dia per recollir-lo.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 12:13