La preinscripció escolar comença demà i es farà de manera telemàtica

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 00:00

El termini acaba el 22 de maig i només en casos excepcionals es podrà fer de manera presencial, demanant cita prèvia al centre escollit com a primera opció.


A partir de demà i fins al 22 de maig es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. Enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries causades per la Covid-19, les sol·licituds s’hauran de presentar de manera telemàtica, accedint al següent enllaç creat pel Departament d'Educació. Només en casos excepcionals es podrà fer la preinscripció de manera presencial, demanat cita prèvia al centre escollit com a primera opció. 
 
Amb l’objectiu de facilitar la tasca a les famílies, els centres educatius públics de Castellbisbal han elaborat una circular informativa, on expliquen detalladament la documentació que cal presentar per formalitzar la preinscripció, així com els horaris i dades de contacte de tots els centres, que aquests dies atenen consultes i dubtes. 
 
A causa del tancament per la Covid-19, els centres no han estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes i explicar de primera mà a les famílies quins són els seus projectes educatius. Per això, les escoles del municipi han habilitat els seus webs, des d’on es poden fer visites virtuals, i faciliten a les famílies les seves dades de contacte per si volen fer preguntes sobre el centre i els projectes educatius, que també podeu consultar a la Guia educativa de Castellbisbal 2020-2021

Ensenyaments postobligatoris

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny. En cas que sigui necessari modificar el calendari per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya.  
 
Pel que fa a l’Escola Bressol Municipal La Caseta, l’Ajuntament de Castellbisbal informarà en breu del calendari i del procediment a seguir per a la preinscripció. 

Darrera actualització: 12.05.2020 | 12:08