La proposta gastronòmica de Bo i ràpid guanya la V Ruta de la Tapa

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 00:00

Les tapes de Diver’s i el bar Llibertat han quedat en segona i tercera posició d’aquesta nova edició que, com a novetat, ha estat amenitzada amb un grup de música itinerant, els Dixie Monsters, que va tocar en directe davant dels establiments participants.


Els Twisters farcits de sípia i musclos, de pollastre i de verdures amb mozzarella del Bo i ràpid han estat la tapa guanyadora de la V Ruta de la Tapa celebrada el cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny. Aquesta proposta gastronòmica ha estat la més votada pel públic, amb 222 vots. Per darrera seu, amb 192 vots, han quedat els Bunyols de pop del Diver’s. La tercera posició ha estat El Campero del bar Llibertat, un gofre amb pollastre arrebossat i formatge que ha rebut 131 vots.

Una dotzena d’establiments de restauració del municipi han participat en aquesta cita gastronòmica, en què s’han venut més de 8.000 tapes i s’han recollit un total de 922 butlletes amb els vots del públic.

Enguany, com a novetat, s’ha comptat amb un grup de música itinerant que va amenitzar les nits de divendres i dissabte. Es tracta dels Dixie Monsters que van tocar en directe davant dels establiments participants. 

A més, l’Ajuntament ha facilitat a tots els bars i restaurants de la V Ruta de la Tapa plats i tovallons biodegradables.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 13:27