La Setmana de la Sexualitat, en imatges

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 09:45

Dissabte, van finalitzar les activitats de la Setmana de la Sexualitat que ha posat l'èmfasi en els drets i la igualtat de les persones en l'àmbit de les relacions sexuals i afectives.

Les jornades van dedicar també un espai per commemorar el Dia Internacional de la Lluita contra la SIDA amb la projecció de la pel·lícula 120 pulsaciones i una xerrada per plantejar com es pot afrontar una malaltia crònica.

Activitats
El programa d'actes va començar amb la presentació del llibre De la poma a la pantalla a càrrec de la mateixa autora Marta Roqueta i, a partir d'aquí, es van anar succeint diverses activitats que van abordar la sexualitat des de punts de vista diversos, però sempre amb el lema del respecte dels drets i la igualtat de totes les persones.

En aquest sentit, el taller de booty dance va servir perquè la professora, Maka, plantegés una reflexió al voltant del que representa la mutilació genital de la qual ella en fou víctima i el debat sobre realitats LGTBI+ va posar damunt de la taula maneres diferents de viure la identitat i les relacions afectives i sexuals.

Un role playing per descobrir situacions de desigualtats i valorar quina responsabilita hi hem pogut tenir cada un de nosaltres fou una altra de les activitats organitzades en el marc d'aquestes jornades.

 

Darrera actualització: 03.12.2019 | 10:33