La solidaritat dels veïns de Castellbisbal fa possible que els Reis Mags puguin arribar a totes les cases del poble

Dijous, 3 de gener de 2019 a les 10:21

La campanya de recollida de joguines Cap infant fora de joc permetrà que seixanta infants puguin rebre els regals de Ses Majestats, la propera nit de Reis.

La campanya de recollida de joguines Cap infant fora de joc impulsada per l’Ajuntament de Castellbisbal ha aconseguit reunir prou joguets per garantir que tots els nens i nenes del poble podran rebre la visita dels Reis de l’Orient, el proper dia 5 de gener.

En concret, es donaran joguines a Ses Majestats perquè puguin fer-les arribar a seixanta infants amb edats compreses des d’un mes fins a 12 anys. En tots els casos, seran noves o en perfecte estat, no sexistes i no bèl·liques.

4x4 solidari
La gran majoria dels jocs i joguets es van recollir durant el Trial 4x4 solidari que es va fer el 16 de desembre al circuit del Serral de la Verdolaga i que va estar organitzat per l’Automòbil Club Pota-rojos Competició.

Fou un matí de solidaritat en què nombrosos veïns del poble van aportar les seves joguines a la vegada que van poder viure les sensacions de fer unes voltes al circuit en vehicles tot terreny.

Recollides als centres educatius
Com cada any, la campanya Cap infant fora de joc també ha arribat als centres educatius del poble on s'hi han recollit molts joguets.

Enguany, ha estat especialment significativa la participació dels alumnes de quart de primària de l’escola Mare de Déu de Montserrat que han fet un vídeo per animar a tothom perquè participi en les campanyes solidàries que s’han fet a Castellbisbal coincidint amb les festes nadalenques.

Darrera actualització: 03.01.2019 | 11:36