L’Ajuntament aprova congelar tots els impostos i taxes municipals del 2019

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 12:31

La decisió de congelar les ordenances fiscals es va prendre en el Ple Municipal celebrat ahir i va comptar amb el suport de tots els grups polítics.

L’Ajuntament ha decidit congelar tots els impostos i taxes del 2019, de manera que l’any vinent els imports que pagaran tant els ciutadans com les empreses seran els mateixos que aquest any 2018.

L’acord de congelació de les ordenances fiscals es va prendre en el Ple municipal del mes d’octubre celebrat ahir al vespre i va comptar amb el suport unànime de tots els grups polítics. En aquest sentit, l’alcalde va agrair el suport i va destacar que

"per quart any consecutiu, no s’augmenten els impostos municipals."

Bonificacions per rehabilitar naus industrials

Com a novetat, les ordenances fiscals de l’any que ve  incorporen una bonificació del 95% en l’Impost de Construcció i Obres (ICIO) per als casos de reconstrucció o rehabilitació de naus industrials en desús.

Playà va explicar que

aquesta mesura ha estat proposada pel Pacte per la Reindustrialització del Consell Comarcal del Vallès Occidental

amb l’objectiu que s’implanti a tots els municipis de la comarca i que, d’aquesta manera, a més de potenciar l’activitat als polígons industrials, s’unifiquin les bonificacions existents a tot el Vallès.

Participació de l’oposició
Igual que s’ha fet els darrers anys, al procés de confecció de les ordenances fiscals s’hi ha convidat a tots els grups polítics de l’oposició, que han tingut l’oportunitat de fer-hi aportacions. 

Darrera actualització: 28.10.2019 | 16:12