L’Ajuntament contactarà amb la gent gran del poble per detectar les seves necessitats i inquietuds 

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 14:30

Demà començarà una ronda de trucades a les persones grans que viuen soles i, al desembre, es farà una enquesta a la població de gent gran en general. Les trucades es faran des de la Regidoria de Serveis a les Persones i aniran a càrrec de personal municipal.

Aquesta setmana, l’Ajuntament començarà una ronda de trucades a la gent gran del poble amb l’objectiu de conèixer de primera mà els seus interessos i inquietuds. A partir de demà dimecres, es trucarà a totes les persones grans que viuen soles i, al desembre, es farà una enquesta a la població de gent gran en general. Les trucades aniran a  càrrec de personal de la Regidoria de Serveis a les Persones; en concret, de les dinamitzadores de l’Espai de la Plaça.

Tot i que les trucades tindran objectius lleugerament diferents, en tots dos casos, la finalitat principal del consistori és conèixer millor la gent gran i així poder adequar els serveis i activitats que els ofereix.

Gent gran que viu sola
A partir de demà dimecres, personal de l’Ajuntament trucarà a totes les persones grans que viuen soles
amb l’objectiu de conèixer com es troben i com estan passant aquests mesos de pandèmia. Les trucades també serviran per detectar si tenen necessitats específiques incloent qüestions immediates del dia a dia, però també necessitats a mitjà termini.

Persones grans en general
D’altra banda, al desembre, es preveu fer una enquesta a la gent gran en general. En aquest cas, es trucarà a una mostra aleatòria de persones, però s’intentarà que siguin representatives de tot el col·lectiu. És per això que les enquestes tindran en compte la necessitat d’arribar a persones amb realitats i casuístiques diferents com poden ser el grup d’edat al qual pertanyen, si viuen en parella o amb els fills o el lloc de residència.

En aquest cas, l’objectiu de les trucades serà conèixer els serveis públics municipals que utilitzen i els que voldrien tenir així com demanar-los si l’oferta d’oci que tenen al poble els satisfà o si hi troben a faltar algunes activitats.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 14:00