L’Ajuntament de Castellbisbal lliura 750 € en premis als millors treballs de recerca de batxillerat

Dimecres, 4 de maig de 2022

Lucía Monleón, Estela Oliver i Gerard Seguí han rebut les beques, que volen ser un reconeixement a la dedicació de l’alumnat pel que fa a la investigació i difusió dels seus treballs de recerca.


Les beques als millors treballs de recerca que atorga la Regidoria de Joventut entre l’alumnat de segon de batxillerat de l’Institut Castellbisbal ja tenen guanyadors. 

Lucía Monleón de la Fuente amb el seu Projecte per la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’Institut Castellbisbal s’ha endut la beca local, valorada en 350 euros. Les dues altres categories, premiades amb 200 euros cadascuna, han estat per a Gerard Seguí Blanes, que amb el treball Interpretació geomètrica de conceptes i teoremes clàssics de l’anàlisi, ha guanyat en la modalitat científic-tècnic; i per a Estela Oliver Garriga, que s’emporta la beca al millor treball social-humanístic-artístic amb l’estudi Obriu les portes: La crisi dels refugiats.

L’acte de lliurament de les beques als millors treballs de recerca va tenir lloc el passat 27 d’abril, a l’Espai Foier d’Els Costals. Durant la cerimònia, l’Institut Castellbisbal també va lliurar un premi especial a Berta Vidrier per haver fet el millor cartell divulgatiu del seu treball de recerca, titulat Disseny i construcció d'un habitatge a Castellbisbal.

Darrera actualització: 4.05.2022 | 14:55