L'Ajuntament habilitarà busos nocturns a les urbanitzacions els dies de la Festa Major

Dimecres, 17 d'agost de 2022 a les 11:00

Del 17 al 21 d'agost, retornen els espectacles i concerts nocturns a la Festa Major de l'Aigua i la Llum. Durant aquestes nits, es proporcionaran busos per millorar la mobilitat entre les urbanitzacions i el nucli urbà.

L’Ajuntament de Castellbisbal incorporarà un servei de bus nocturn durant els dies de la Festa Major de l’Aigua i la Llum. El propòsit és facilitar la mobilitat al veïnat de les urbanitzacions de Can Campanyà, Can Costa, Can Santeugini i Costablanca i permetre que tothom qui vulgui anar a les activitats d’oci nocturn tingui garantit el servei de transport públic fins als nuclis residencials.

Parades i horaris

La parada de sortida variarà en funció del lloc on se celebri l’espectacle de nit. D’aquesta manera, el dimecres 17 i el dijous 18 d’agost el lloc de sortida es al parc de l’Ermita, a les 2.30 hores i a les 5.15 hores de la matinada. En canvi, el divendres 19 i el dissabte 20 la sortida canvia de localització i serà al parc de Folch i Torres. Les hores de sortides seran les mateixes, la primera a les 2.30 hores i la segona a les 5.15 hores.

Aquests busos nocturns volen solucionar les necessitats dels veïns i veïnes de Castellbisbal que viuen a les urbanitzacions i que no disposen de vehicle privat perquè puguin arribar a casa en transport públic.

Darrera actualització: 08.08.2023 | 08:54