L’Ajuntament inverteix aquest estiu uns 180.000 € en millores i manteniment de les escoles

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 00:00

L’obra més important ha estat l’inici dels treballs de remodelació integral del pati de la zona de les aules d’infantil de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.


Coincidint amb les vacances i aprofitant la reducció d’activitat escolar, aquest estiu l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions de millora i manteniment als centres educatius del municipi. En total, la inversió ha estat propera als 180.000 euros.

Entre d’altres treballs, s’ha adjudicat la col·locació de baranes de protecció a les cobertes de l’escola bressol municipal La Caseta i l’Escola Els Arenys, on també s’ha renovat la pintura d’alguns espais. A més, a l’Institut Escola Les Vinyes s’han habilitat rampes d’accessibilitat al pati d’infantil.

L’obra més important, però, ha estat l’inici dels treballs al pati de la zona de les aules d’infantil de l’Escola Montserrat, on s’està fent una remodelació integral. L’actuació, que té un cost d’111.131,35 euros, ha estat adjudicada a l’empresa Parcs i Jardins de Catalunya SL.

Aprofitant les vacances escolars, l’equip de la Brigada municipal també ha realitzat les tasques ordinàries de manteniment al conjunt de centres educatius. Entre d’altres, han fet intervencions en escocells i talús per minimitzar les afectacions en cas de pluja, han netejat les reixes de recollida d’aigües pluvials, han dut a terme arranjaments de mobiliari i repàs d’instal·lacions elèctriques. A més, han fet neteja i manteniment als sorrals de totes les escoles que en tenen.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 13:27