L’Ajuntament inverteix més d’un milió d’euros en la conservació i millora de les vies públiques

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 00:00

La primera fase dels treballs començaran la setmana vinent i suposaran la reparació de l’asfaltat de carrers de diversos punts del nucli urbà, les urbanitzacions i els polígons industrials 


L’Ajuntament de Castellbisbal destinarà uns 1.082.000 euros a fer obres de reparació i millora a diversos trams de carrers del municipi, tant del nucli urbà i les urbanitzacions com dels polígons industrials. En total, s’invertiran uns 500.000 euros en la reparació de voreres i 582.000 a fer tasques de millora de l’asfaltat. Els treballs, que s’han endarrerit per motius de la pandèmia, formen part de la campanya anual de conservació i manteniment de la via pública i es finançaran amb càrrec al superàvit acumulat d’altres exercicis.

La primera fase de les obres es posarà en marxa la setmana vinent i consistirà en fer la reparació del paviment i la col·locació de reixes i pous a alguns trams del carrer Electricitat, el carrer Acústica i el carrer Òptica de Santa Rita. Les actuacions, que està previst que finalitzin a mitjan del mes de març, també preveuen la millora de l’asfaltat al tram de l’avinguda Molins de Rei que fa cruïlla amb el carrer Àngel Guimerà del nucli urbà, al carrer Bonaigua cruïlla amb el carrer Pirineu de Can Santeugini, al carrer Indústria cruïlla amb el carrer La Farga de Comte de Sert i al carrer Zenc de l’àrea industrial del Llobregat.

En total s’invertiran 192.582,39 euros en aquesta primera tanda d’obres a càrrec de l’empresa Construcciones Fertres, SL; i està previst que durant els propers mesos s’activin la resta de fases de la campanya, que s’han adjudicat a tres empreses especialitzades del sector. 

“Som conscients que no podem arribar a cobrir a la vegada totes les necessitats detectades, però la voluntat de l’equip de govern és mantenir el compromís de destinar una injecció de diners important i constant del pressupost d’inversions anual a la millora de les voreres i el paviment dels carrers de tot el municipi”,

destaca el regidor de Patrimoni Urbà, Joaquim Sardà, que recorda que la tria dels trams que s’arranjaran es fa a través dels serveis tècnics municipals que fan un seguiment acurat de l’estat de tots els carrers del poble i confecciona una relació de punts que necessiten ser reparats i que s’executen per criteris de prioritat.

Darrera actualització: 18.02.2021 | 14:31