L’Ajuntament posa en marxa el projecte “Hola, amic del 2035!” per commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants

Divendres, 20 de novembre de 2020

La iniciativa vol aconseguir que els nens i nenes que cursen primària a les escoles del municipi s’animin a escriure una carta i fer un dibuix a un amic del futur, on li expliquin com s’imaginen el món d’aquí a uns quants anys 


Coincidint amb la celebració, avui 20 de novembre, del Dia Universal dels Drets dels Infants, l’Ajuntament està convidant als més de 800 nens i nenes que cursen educació primària a les escoles del municipi a participar en el projecte Hola, amic del 2035!.

La iniciativa vol aconseguir que els infants s’animin a escriure una carta i fer un dibuix a un amic del futur, on li expliquin com s’imaginen el món d’aquí a uns quants anys i comentin el que estan vivint aquests dies i com els agradaria que fos la societat del demà. 

Gràcies a la implicació i complicitat de l’equip docent de les escoles de primària del municipi, cada infant rebrà de mans de la seva tutora o tutor de curs, una capsa amb tot el material necessari per poder dur a terme l’activitat. A la caixa hi haurà un bloc de dibuix, fulls de carta, un sobre i un bolígraf, a més de l’explicació del projecte. 

Els nens i nenes que vulguin participar en el projecte Hola, amic del 2035!, podran lliurar la seva carta i dibuix, dins el sobre que trobaran a la capsa, al seu tutor o tutora. 

Posteriorment, amb tot el material que es reculli, l’Ajuntament crearà una peça d’exposició per a cada centre educatiu amb les paraules més utilitzades pels infants als seus escrits. A més, amb tots els dibuixos que es rebin es farà una mostra virtual.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 10:36