L’Ajuntament posa en marxa el projecte “Hola, amic del 2035!” per commemorar el Dia Universal dels Drets dels Infants

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

La iniciativa vol aconseguir que els nens i nenes que cursen primària a les escoles del municipi s’animin a escriure una carta i fer un dibuix a un amic del futur, on li expliquin com s’imaginen el món d’aquí a uns quants anys 


Coincidint amb la celebració, avui 20 de novembre, del Dia Universal dels Drets dels Infants, l’Ajuntament està convidant als més de 800 nens i nenes que cursen educació primària a les escoles del municipi a participar en el projecte Hola, amic del 2035!.

La iniciativa vol aconseguir que els infants s’animin a escriure una carta i fer un dibuix a un amic del futur, on li expliquin com s’imaginen el món d’aquí a uns quants anys i comentin el que estan vivint aquests dies i com els agradaria que fos la societat del demà. 

Gràcies a la implicació i complicitat de l’equip docent de les escoles de primària del municipi, cada infant rebrà de mans de la seva tutora o tutor de curs, una capsa amb tot el material necessari per poder dur a terme l’activitat. A la caixa hi haurà un bloc de dibuix, fulls de carta, un sobre i un bolígraf, a més de l’explicació del projecte. 

Els nens i nenes que vulguin participar en el projecte Hola, amic del 2035!, podran lliurar la seva carta i dibuix, dins el sobre que trobaran a la capsa, al seu tutor o tutora. 

Posteriorment, amb tot el material que es reculli, l’Ajuntament crearà una peça d’exposició per a cada centre educatiu amb les paraules més utilitzades pels infants als seus escrits. A més, amb tots els dibuixos que es rebin es farà una mostra virtual.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 10:36