L’Ajuntament prepara un acte de comiat per a les persones que ens han deixat durant el confinament

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

Els familiars de les persones difuntes que vulguin col·laborar en l’organització de l’acte tenen temps fins al 3 de juliol per comunicar-ho, enviant un correu a alcaldia@castellbisbal.cat o trucant al 93 772 38 71

L’Ajuntament de Castellbisbal està preparant un acte de comiat en record de les víctimes de la Covid-19 i de totes aquelles persones que han mort durant aquests mesos i a qui, amb les restriccions de l’estat d’alarma, no s’ha pogut acomiadar com s’hauria volgut. 

La voluntat del consistori és que sigui un acte emotiu i senzill, on les veïnes i veïns que han perdut algun ésser estimat tinguin l’oportunitat d’acomiadar-lo i de compartir, amb familiars i amistats, les emocions viscudes durant tot aquest temps. 

Per organitzar l’acte, l’Ajuntament vol comptar amb la participació de la ciutadania, motiu pel qual fa una crida als familiars de les persones difuntes que hi vulguin col·laborar. Si hi esteu interessades, cal enviar un correu electrònic a l’adreça alcaldia@castellbisbal.cat o bé trucar al 93 772 38 71, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores, fins al dia 3 de juliol, com a màxim.

L’acte podria fer-se a mitjans de juliol, tot i que encara no hi ha una data tancada. 

Darrera actualització: 23.06.2020 | 13:26