L’Ajuntament proposa un programa de 21 reptes per formar i acompanyar les persones que busquen feina

Dijous, 28 d'abril de 2022 a les 00:00

L’objectiu és que els i les participants en aquesta iniciativa facin una cerca de feina exitosa; per assolir-ho es faran diverses activitats conduïdes per persones expertes en cada matèria.

Aquest mes de maig, l’Ajuntament posa en marxa el programa 21 reptes per trobar feina: una iniciativa pensada per acompanyar les persones que es troben en procés de recerca d’un lloc de treball. La peculiaritat d’aquesta acció és que s’ha buscat un símil amb tot el que cal tenir en compte a l’hora de fer un cim. D’aquesta manera, el programa es planteja com un recorregut amb diferents etapes que s’han de superar per aconseguir l’objectiu proposat.

Entre les activitats que es proposen, n’hi ha per conèixer-se a un mateix i per descobrir les potencialitats i interessos propis, però també se n’ofereixen d’altres per saber què necessiten les empreses o com funciona el mercat de treball. A més, es faran tallers per aprendre a afrontar els diferents processos de selecció.

El programa també fa una tasca d’acompanyament i té en consideració que en el procés de recerca de feina les persones passen per moments difícils. Per això, també es fa incís en la cura i el benestar personal.

Primeres activitats
Les activitats començaran aquest mes de maig i el primer taller previst, que se celebrarà els dies 5, 6, 9 i 10 de maig, porta per títol Vine i preparar la teva motxilla per a la recerca de feina.

El programa 21 reptes per trobar feina està impulsat pel Departament d’Ocupació de l’Ajuntament i és una més de les propostes que es fan per aconseguir millorar els índexs d’inserció laboral de la Borsa de Treball i reduir la taxa d’atur entre el veïnat de Castellbisbal.

Darrera actualització: 28.04.2022 | 12:36