L'Ajuntament publica la Guia de serveis a les persones per al temps del confinament

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 09:00

La guia inclou tots els serveis d’atenció a les persones que s’estan prestant aquestes setmanes i s’adreça tant a col·lectius especialment vulnerables com a la població en general.


L’Ajuntament ha creat la Guia de serveis a les persones que inclou tots aquells recursos de què disposem a Castellbisbal per atendre la població durant el confinament. Cal destacar que la guia no està pensada només per a col·lectius vulnerables, sinó que inclou serveis que poden ser d’utilitat per a tothom.

L’objectiu d’aquesta guia és reunir, en un únic document, tots aquells serveis que s’estan duent a terme per atendre la població, de manera que els veïns i veïnes del poble puguin tenir-los tots a mà i sàpiguen de quins  recursos disposen i com poden utilitzar-los, en cada moment. Per facilitar l’accés a la informació, la guia s’ha estructurat en cinc àmbits: atenció emocional, atenció social a les persones grans, atenció a les víctimes de violència de gènere, ajuts dels serveis socials bàsics i assessorament i gestió d’incidències.

Si bé molts dels serveis inclosos en la guia són serveis municipals que l’Ajuntament ofereix durant tot l’any, també se n’inclouen d’altres que són nous i que s’han creat pensant en les necessitats que es poden generar com a conseqüència del confinament. Entre aquests, destaquen els recursos d’atenció emocional, el servei de mediació veïnal o el seguiment específic que es fa a les persones majors de 65 anys que viuen soles.

Accediu a la guia
La guia està disponible al web municipal i a l’app Castellbisbal a prop i en tots dos casos, la informació s’actualitzarà permanentment per incorporar-hi els nous serveis que puguin anar sorgint fruit de la detecció de noves necessitats.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 11:50