L’Ajuntament redueix a la meitat les quotes de les classes virtuals de l’Escola de Música

Dijous, 4 de març de 2021 a les 09:45

La decisió d’abaixar els preus es va adoptar en la Junta de Govern Local del 19 de febrer i és aplicable a partir d’aquest mes de març.


L’Ajuntament ha reduït a la meitat les quotes de l’Escola de Música per a les classes que, a partir d’ara, s’hagin de fer de manera virtual. L'acord es va prendre en la Junta de Govern Local de divendres passat i és aplicable a partir d’aquest mes de març.

La decisió de reduir el preu de les quotes s’ha pres després de les reiterades aturades de les classes presencials que s’estan produint des del març de l’any passat com a conseqüència de la pandèmia. Malgrat l’esforç del professorat per mantenir les classes virtuals i per aconseguir que siguin de la màxima qualitat possible, el consistori és conscient de les limitacions que tenen aquest tipus de classes i és per això que considera adient reduir-ne les quotes.

A hores d’ara, l’Escola de Música ofereix la formació de manera presencial i en cas que calgués tornar a la modalitat de formació en línia, la reducció del 50 % s’aplicaria de manera automàtica i immediata a tots els alumnes. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament vol deixar palès el seu compromís amb la música i la cultura.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 11:51