L’alumnat del PFI de l’Institut Castellbisbal col·labora amb el banc d’aliments

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 07:35

Amb els diners obtinguts, el passat mes de desembre, per la venda de manualitats nadalenques han comprat productes alimentaris i els han lliurat al banc d’aliments.


Aquesta setmana, l’alumnat del Pla de Formació i Inserció (PFI) de l’Institut Castellbisbal ha fet un donatiu al banc d’aliments del poble. En concret, els i les estudiants han donat productes com cereals, arròs o tomàquet en conserva que han comprat amb els diners obtinguts el passat 14 de desembre en la parada solidària que van instal·lar al mercat setmanal. La iniciativa va consistir en vendre manualitats nadalenques fetes per ells mateixos amb el compromís que tota la recaptació es destinaria a comprar aliments per al banc d’aliments.

Aquesta no ha estat l’única acció solidària que els nois i noies del PFI han fet al municipi, els darrers mesos. De fet, periòdicament participen en l’endreça dels productes del banc d’aliments i, aquest Nadal, també han estat els encarregats de preparar els lots de productes per a les famílies més desfavorides i als quals hi van incorporar un detall nadalenc fet per ells.

Nadal solidari
Aportacions com la que el PFI ha fet al banc d’aliments són possibles per la participació de la ciutadania en les diferents campanyes solidàries que es duen a terme al poble i entre les quals hi ha la recollida de joguines “Cap infant fora de joc” que es, fa cada any, per Nadal. Enguany, aquesta iniciativa ha permès que els Reis d’Orient hagin pogut arribar a les cases de 48 nens i nenes del poble gràcies a les aportacions fetes individualment o a través del 4x4 solidari organitzat per Pota-rojos Competició.

Les regidories de Cooperació i Serveis a les Persones agraeixen la participació de tot el veïnat en les activitats solidàries que es fan al poble i reconeixen la feina de les entitats que, al capdavall, són les que impulsen totes aquestes propostes. També es fa un reconeixement a l’empresa SMP Castellbisbal Motherson per la seva col·laboració tant amb les campanyes de recollida de joguines com amb el banc d’aliments així com per la seva implicació per potenciar la compra de productes a comerços locals incentivant l’economia circular i la solidaritat.

 

 

Darrera actualització: 05.02.2021 | 09:23