La Policia Local ha detingut una persona per un robatori en un domicili de la urbanització de Santa Teresita

Dilluns, 9 d'agost de 2021 a les 13:50

La col·laboració ciutadana ha estat fonamental perquè els policies poguessin detenir aquesta persona que tenia una ordre de cerca i detenció d’un jutjat de Santander.


Aquesta nit, la Policia Local ha detingut un home com a presumpte autor d’un robatori en un habitatge de la urbanització de Santa Teresita. La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració del veïnat que, en primer lloc, ha alertat del fet que una persona havia saltat a dins d’una casa i, a continuació, ha informat del lloc per on havia fugit així com de la roba que duia posada.

Els agents de la Policia Local, han localitzat la persona buscada al camí de terra que dona accés a l’àrea de servei de l’autopista AP7 i allà mateix s'ha fet la detenció. Posteriorment, s'ha comprovat que el detingut tenia una ordre de cerca i detenció d’un jutjat de Santander.

En la detenció d’aquesta nit, la col·laboració ciutadana ha estat fonamental i la Policia Local insisteix en la importància d’alertar de qualsevol fet o incident que s’observi i que es consideri estrany o sospitós amb l’objectiu de garantir la màxima efectivitat de les accions policials. La comunicació es pot fer a través del telèfon (93 772 11 88), però l’Ajuntament també disposa d’una aplicació mòbil que permet passar avisos als agents en només 15 segons i sense necessitat de trucada de veu. Actualment hi ha 350 domicilis donats d'alta en aquesta app.

D’altra banda, i de manera preventiva, es recorda que és convenient seguir els consells en matèria de seguretat a la llar que són especialment necessaris durant l’estiu.

Darrera actualització: 10.08.2021 | 08:42