L’equip del Síndic atén set persones durant la seva visita a Castellbisbal

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 00:00

La majoria de les queixes i consultes presentades estaven relacionades amb temes de consum elèctric, serveis socials, ensenyament i habitatge


Un equip d’assessors del Síndic de Greuges es va desplaçar ahir a Castellbisbal per atendre directament les queixes i les consultes de la població del municipi. En total, es van entrevistar amb set persones, totes veïnes del poble, que van presentar sis queixes i una consulta.

Les problemàtiques plantejades han estat, majoritàriament, temes relacionats amb el consum elèctric, serveis socials, ensenyament i habitatge. Dues de les sis queixes presentades, estaven adreçades a l’Ajuntament de Castellbisbal.

La visita del Síndic de Greuges al municipi forma part del conveni que va signar amb l’Ajuntament l’any 2017, amb l’objectiu d’incrementar les garanties i els drets de la ciutadania. Fruit d’aquest acord, l’equip del Síndic ja s’ha desplaçat tres vegades a Castellbisbal per atendre personalment els veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Darrera actualització: 20.02.2019 | 12:04