Les jornades Drets per a tothom i contra la violència de gènere recuperen les activitats presencials

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 11:00

Les jornades se celebraran aquest mes de novembre i commemoraran el Dia Universal dels Drets dels Infants i el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. A més, inclouran activitats relacionades amb la cooperació i solidaritat i la Setmana de la Sexualitat.


Aquest mes de novembre, se celebrarà una nova edició de les jornades Drets per a tothom que, com és habitual, inclouran les activitats del Dia Universal dels Drets dels Infants i del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. A més, enguany també es faran activitats relacionades amb la cooperació i la solidaritat entre països i persones i amb les afectivitats, sexualitats i feminismes.

Les jornades recuperen activitats presencials emblemàtiques com la festa pels drets dels infants i la cursa-caminada contra la violència de gènere (que l’any passat no es van poder celebrar en el seu format habitual)  i es proposen actes nous com unes marxes exploratòries des de la perspectiva de gènere que permetran identificar espais on introduir millores urbanístiques i elements que els facin més amables i segurs.

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre, es farà la lectura del manifest contra la violència masclista que donarà pas a l’espectacle “El diario de Patri (y otras apropiaciones del capital)” a càrrec de Las Fritas.

Activitats per a joves
Drets per a tothom inclou també les activitats de la Setmana de la Sexualitat que, com a principal novetat, presenta la caravana pedagògica SexTruck que sensibilitzarà sobre sexualitats, afectivitats i feminismes. L’activitat es farà als instituts i el dia 26 de novembre també farà parada a la Plaça de l’Església on oferirà un espectacle a càrrec de la Companyia La Churry.

Cooperació internacional
En l’àmbit de la solidaritat entre països i persones, destaca la projecció de la pel·lícula “Mediterraneo” que explica la història de l’ONG de salvament marítim Open Arms i per a un públic familiar, l’espectacle “La mama dels arbres”. En tots dos casos, es tracta d’activitats gratuïtes.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 09:52