Les obres al carrer Pi i Margall obliguen a fer canvis de mobilitat a l'avinguda de Molins de Rei

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 00:00

El tram afectat és el situat entre el carrer de Joan Maragall i el de Mossèn Cinto Verdaguer que provisionalment, des d’aquesta setmana i fins a principis d’octubre, serà d’un únic sentit de circulació. 

Des d'aquesta setmana i fins a principis d’octubre, el tram de l’avinguda de Molins de Rei entre el carrer de Joan Maragall i el de Mossèn Cinto Verdaguer deixarà de ser de doble sentit i només tindrà un carril de circulació, en direcció al carrer de Joan Maragall.

Les obres que des de finals d’agost s’estan fent al carrer de Pi i Margall són la causa d’aquest canvi provisional de la mobilitat. Segons explica el regidor d’Urbanisme, Jordi Piera:

“al començar a treballar en la zona l’empresa adjudicatària de les obres, HERCAL, ha detectat una xarxa soterrada de telefonia, no prevista, que impossibilita la construcció d’un tram de claveguera”.

El canvi de sentit a l’avinguda de Molins de Rei és provisional fins a principis d’octubre, però hi ha altres afectacions de mobilitat que es mantindran mentre durin les obres de reurbanització del carrer de Pi i Margall, que està previst que acabin al març de l’any vinent.

L’afectació més important és que durant les obres, la circulació de vehicles està tallada al tram del carrer de Pi i Margall entre el carrer de l’Estació i la plaça de Catalunya. També està tallat el carrer de la Bellavista, que ara és de doble sentit i d’accés exclusiu per al veïnat, i han quedat anul·lades les parades d’autobús del carrer de l’Estació i l’avinguda de Molins de Rei, a l’alçada del número 5.

A més, pel que fa a l’Escola Bressol Municipal La Caseta, ha quedat restringida la circulació a la Plaça del Mirador del Llobregat i no es pot accedir amb vehicles particulars fins a la porta del centre.

“Com alternativa s’han habilitat noves places de parada al carrer del Mirador del Llobregat d’ús exclusiu per a les famílies que han de deixar i recollir els infants de l’escola”, destaca el regidor d’Urbanisme, Jordi Piera.

Malgrat que el veïnat de la zona afectada per les obres ja ha estat informat dels canvis de mobilitat, al llarg dels propers dies es farà arribar una nota informativa a tots els domicilis del municipi on es detallen totes les afectacions, conjuntament amb un plànol amb la senyalització provisional.

Darrera actualització: 07.09.2023 | 10:29