L’Escola Municipal de Música s’incorpora a la xarxa XEMMA

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 00:00

La Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts (XEMMA) és un espai de trobada, intercanvi, d’aprenentatge i construcció de coneixement col·lectiu entre les escoles municipals de música i arts de la província de Barcelona.


L’Escola Municipal de Música Miquel Blanch és des d’aquest mes d’abril un dels 55 centres educatius que formen part de la Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts (XEMMA) de la Diputació de Barcelona. 

Fa prop d’un any que l’Ajuntament va iniciar els tràmits per formar part de la XEMMA i no ha estat fins aquesta setmana que s’ha rebut la confirmació de l’adhesió.

L’objectiu de la XEMMA és intensificar el suport a la sostenibilitat i millora de les escoles municipals de música i arts, a l’hora que es posa en valor la contribució del món local a l’educació artística. Tot plegat, amb el propòsit de destacar el paper clau que juguen les escoles municipals de música i dansa en el foment de les polítiques d’educació artística i cultural dels municipis i territoris, que aporten un valor educatiu i influència en l’èxit escolar, un servei a la comunitat (promovent la participació i la cohesió social) i eines per assolir els objectius culturals i socials.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 11:49