L’Illa Esportiva estrena un nou web que simplifica les inscripcions així com les reserves d’entrades i d’espais

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 13:30

A hores d’ara, ja inclou la informació de les properes activitats previstes com el Diversport, les activitats d’estiu, els cursets de natació del mes de juliol o l’obertura de la piscina descoberta.


L’Illa Esportiva ha posat en marxa un nou espai web al qual s’hi pot accedir a través de l’adreça www.illaesportiva.cat. Fins ara, la informació de l’Illa estava inclosa dins del web municipal i amb la creació d’aquest espai propi es pretén oferir més informació a la ciutadania i, sobretot, facilitar els tràmits de reserva d’espais o d’inscripcions a les diferents activitats.

La publicació del nou espai web forma part de tot un conjunt d’accions que l’Illa Esportiva duu a terme per potenciar els canals virtuals com a eina de comunicació amb la ciutadania. A més, amb la publicació del nou web, l’Ajuntament preveu consumir menys paper, ja que es reduiran tant els materials publicitaris impresos com la documentació i les fotocòpies generades en els processos d’inscripció a les diferents activitats.

Informacions ja disponibles
El nou web ja inclou informació sobre totes les activitats previstes els propers mesos i, en aquest sentit, a partir de dilluns, ja es podran fer les inscripcions pel Diversport a través d’aquest espai web. Tot i això, per a les persones que prefereixin fer el tràmit de manera presencial, també s’habilitarà aquesta opció.

D’altra banda, el web també presenta tota la informació relativa a l’obertura de la piscina d’estiu que es farà el proper 18 de juny així com de les activitats físiques i aquàtiques que es faran al juliol.

Darrera actualització: 27.05.2021 | 09:02