L’Illa Esportiva tornarà a cobrar els abonaments mensuals, a l’octubre

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 13:30

Les persones abonades podran tornar a usar l’equipament sense restriccions horàries. Per controlar l’accés s’ha instal·lat un nou sistema que ofereix dades a temps real i evita que calgui tocar els aparells per entrar.

A partir del mes d’octubre, l’Illa Esportiva reactivarà els abonaments i recuperarà les tarifes que hi havia abans de la pandèmia. Això significa que totes les persones abonades podran tornar a usar les instal·lacions de l’Illa amb total llibertat d’horaris i sense necessitat de reserva prèvia com es fa actualment.

Tal com ja va anunciar l’Ajuntament, en el primer rebut d’abonament es descomptarà l’import corresponent als dies no gaudits al març de 2020 quan l’Illa va haver de tancar per la declaració de l’estat d’alarma.

La reactivació dels abonaments també comporta que deixaran de vendre’s les entrades puntuals amb preus especials que són vigents a hores d’ara. Tanmateix, les persones que tinguin algun d’aquests tiquets de preus reduïts podran usar-los fins al 31 d’octubre.

Nou control d’accés
Per assegurar el compliment de totes les mesures preventives per la COVID-19 i complir amb els límits d’aforament, l’Ajuntament ha instal·lat un nou sistema de control d’accés que permet saber, en tot moment, quantes persones hi ha a l’equipament i identificar-les per garantir la seva traçabilitat.

A més, el nou sistema de control evita haver de tocar els aparells per fer els marcatges, ja que es substitueix l’antic lector d’empremtes digitals per un lector de codis que funcionarà a través del telèfon mòbil. El personal de l’Illa Esportiva ajudarà totes les persones que tinguin dificultats per usar el nou mètode d’accés perquè el puguin activar.

Darrera actualització: 20.09.2021 | 13:27