Lliurats els premis d’una nova edició del Concurs d’Aparadors de Castellbisbal

Divendres, 19 d’abril de 2024

Durant la gala es va fer un reconeixement a l’alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic de l’Institut Castellbisbal per la feina feta i la dedicació.

 

L’aparador del Supermercat Caprabo situat al carrer Esperanto ha estat el guanyador de l’edició d’enguany del Concurs d’Aparadors de Castellbisbal. Les joves Daniela Márquez i Aitana Sánchez, alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic de l’Institut Castellbisbal, han estat les autores de la decoració, inspirada en la festivitat de la Pasqua.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc dimecres, 17 d’abril, a l’auditori d’Els Costals. Més d’una seixantena de persones va assistir a l’esdeveniment, organitzat conjuntament per l’Institut Castellbisbal, BiSCA – Botiguers i Serveis de Castellbisbal i l’Ajuntament.

Durant la gala es va fer un reconeixement a tot l’alumnat del PFI d’Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic per la feina feta i la dedicació i es va lliurar el premi d’una panera valorada en 280 euros que es va sortejar entre totes les persones que han participat en la votació per escollir el millor aparador. Enguany, han estat cinc els establiments comercials del municipi que s’han sumat a la iniciativa que té com a objectiu aconseguir que l’alumnat del PFI d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic, a més d’assolir els coneixements teòrics a l’aula, assumeixi el repte de posar-los a la pràctica.

La gala va comptar amb actuacions musicals de l’alumnat i el professorat de l’Institut Castellbisbal i va cloure amb un aperitiu a càrrec de l’alumnat del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria, Cuina i Serveis de Restauració de l’Institut Puig de la Creu de Castellar del Vallès que, d’aquesta manera, també va poder posar a la pràctica els coneixements que han anat adquirint durant la seva formació.

Darrera actualització: 22.04.2024 | 11:10