L’oficina d’atenció del Pla Director Urbanístic Metropolità arriba a Castellbisbal

Dijous, 14 de setembre de 2023

Amb cita prèvia, del 18 al 22 de setembre, es podrà consultar a l’Ajuntament el document inicial del PDUM en paper i resoldre els dubtes i les consultes que tingui la ciutadania.

La setmana vinent, del 18 al 22 de setembre, es podrà conèixer de primera mà a Castellbisbal el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM), l’instrument redactat per l’AMB que en les properes dècades ordenarà territorialment el nostre municipi i tot l’entorn metropolità de Barcelona.
 
Durant aquests dies, de nou del matí a dues de la tarda, l’AMB desplegarà a l’Ajuntament una oficina adreçada a la ciutadania per resoldre dubtes i fer consultes sobre el document inicial del PDUM i per donar assessorament en cas de voler presentar-hi una al·legació, donat que actualment el document està en exposició pública. 
 
La consulta del PDUM en paper a Castellbisbal es podrà fer de dilluns a divendres de la setmana vinent, entre les nou del matí i les dues de la tarda. Dimecres i dijous, a més, hi haurà un equip tècnic que atendrà personalment els dubtes de la població. Per a ambdós casos cal demanar cita prèvia:

Què és el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM)? 

El PDUM, ara en exposició pública abans de la seva aprovació definitiva, vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat.
 
El document suposa un nou full de ruta urbanístic que renova la visió metropolitana del Pla General Metropolità (PGM) de l’any 1976 i és coherent amb el Pla Territorial Metropolità de 2010. L’abast del pla és el conjunt dels 36 municipis que formen part de l’AMB, entre els quals hi és Castellbisbal. 
 
Per conèixer més detalls sobre el PDUM, a banda de la cita presencial a Castellbisbal, es pot consultar el portal web d’urbanisme de l’AMB.
Darrera actualització: 14.09.2023 | 12:08