L'òpera "La Bohème" inaugura la programació de la Capsa de Música

Divendres, 8 de juliol de 2016 a les 10:02

El cicle, que es caracteritza per oferir música en directe algunes nits d’estiu als jardins de Can Margarit, comptarà també amb les actuacions de Victor Branch, Ivette Nadal i Dani Txarnego.


La projecció en directe des del Gran Teatre del Liceu de l’opera La Bohème, de Giacomo Puccini inaugurarà avui divendres, 8 de juliol, el cicle Castellbisbal Capsa de Música. La retransmissió, que començarà a les 22.00 als jardins de Can Margarit (c/Major, 103), ens permetrà gaudir d’una de les obres d’òpera més representades al món, que tindrà, com a una de les protagonistes, a Olga Kulchynska, guanyadora de l’edició 2015 del Concurs Tenor Viñas, en el rol de Musetta.

Amb aquesta actuació de divendres a la nit, es dóna el tret de sortida al cicle de concerts gratuïts Castellbisbal Capsa de Música que organitza la Regidoria de Cultura amb la voluntat d’oferir una alternativa de música en directe per gaudir dels vespres dels divendres de juliol.

Un altre dels artistes convidats de l’edició d’enguany és Víctor Branch, que ens presentarà el proper 15 de juliol el seu primer àlbum “Introspective”. Aquest jove cantant, influït principalment per músics d’origen afroamericà de soul, jazz i blues, crea peces amb certa sonoritat motown, soul, pop i funky amb lletres que parlen de l’amor, l’autoestima i altres temes aparentment més tabús, com la sexualitat. El divendres següent, 22 de juliol, serà el torn de la cantautora i poeta Ivette Nadal, que torna als escenaris després de superar un trastorn alimentari per donar-nos a conèixer el seu nou treball “Tornar a mare”. I finalment, la nit del 22 de juliol, Dani Txarnego en companyia de Los Puntuales tancarà el cicle Castellbisbal Capsa de Música amb un concert que comptarà amb la participació, al piano i els teclats, del músic castellbisbalenc Oriol Pidelaserra.

Totes les actuacions del programa Castellbisbal Capsa de Música són gratuïtes i es fan als jardins de Can Margarit. Des de les 21.00 hores i fins a l’inici del concert, i quan aquest acabi i fins a la 1.00 de la matinada, l’AMPA de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch oferirà servei de bar, amenitzat per música ambiental. També s’ofereix, al públic assistent, un servei gratuït d’acollida per als infants, conduït per monitors de l’Esplai Gatzara, que es faran càrrec dels nens i nenes durant l’estona del concert.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 15:55