Masia Can Campanyà ha estat la guanyadora de la IV Ruta de la tapa

Divendres, 7 de juny de 2019 a les 00:00

Durant tot el cap de setmana, s’han venut 12.000 tapes i 1.402 persones han participat en la votació popular per escollir la millor tapa de la Ruta


La tapa Pullum 50 de Masia Can Campanyà ha estat la guanyadora de la Ruta de la tapa 2019 que s’ha celebrat aquest cap de setmana. Aquesta proposta gastronòmica ha rebut 234 vots d’un total de 1.402 butlletes dipositades. Per darrera seu, La Vaca Connie de La Botzegada (amb 202 vots) i Extremeña d’El Llibertat (amb 149) s’han situat en segona i tercera posició, respectivament.

És dona la casualitat que el podi de guanyadors és el mateix que en el Corretapes que es va fer al novembre i molt similar al de la Ruta de l’any passat que també va guanyar la Masia de Can Campanyà i en què La Botzegada va quedar tercera.

La Regidoria de Comerç valora de forma satisfactòria aquesta IV Ruta de la tapa, tant pel que fa a la participació d’establiments, 18, com per l’acollida per part dels veïns. En total, s’han venut 12.000 tapes, una xifra similar a les dels anys anteriors i clarament superior a la de la primera edició, el que confirma una bona acceptació d’aquesta iniciativa i una tendència a l’alça i al manteniment de les vendes. Pel que fa als establiments participants, també s’han mostrat satisfets per l’afluència de clients.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:03