Més de 400 persones ja han visitat l’exposició commemorativa dels 10 anys d’Els Costals

Divendres, 11 de febrer de 2022 a les 00:00

Per celebrar la primera dècada de l’equipament s’han programat visites guiades a l’auditori i activitats paral·leles a la mostra, que es podrà veure fins al 27 de març


Per commemorar el desè aniversari d’Els Costals, des del passat 17 de desembre a la sala d’exposicions es pot visitar la mostra 10 anys fent cultura. Fins ara, més de 400 persones han passat per l’exhibició, que estarà oberta al públic fins al proper 27 de març.

Dins de l’exposició, que fa un recorregut per la història del centre cultural, s’ha creat un escenari, l’Espai viu, on es programen activitats com ara petits concerts o tallers. Algunes propostes arriben aquest cap de setmana, amb un taller de creació d’un teatret d’ombres i titelles que tindrà lloc aquest diumenge, a les 11.00 hores. Altres de les activitats programades en aquest particular escenari són sessions de jocs de taula, espectacles infantils, recitals de les grans formacions de l’Escola Municipal de Música i xerrades.

A més, com a complement als actes amb motiu del desè aniversari d’Els Costals s’han començat a fer visites guiades a l’auditori per conèixer les interioritats i els secrets de l’edifici teatral. La primera d’aquestes visites guiades serà aquest dissabte, a les 12.00 hores. La resta de sessions s’han programat els dies 19 de febrer i 12 i 19 de març. Les visites són gratuïtes però cal adquirir prèviament una invitació al web www.elscostals.cat

Un espai per la solidaritat

Un altre dels racons especials de l’exposició Els Costals, 10 anys fent cultura és el que s’ha dedicat a la lectura solidaria i que es fa en col·laboració amb la Biblioteca Josep Mateu i Miró. Durant el temps que la mostra estigui oberta al públic, es pot portar un aliment (ja sigui pasta, llegums, arròs o conserves) i intercanviar-lo per un llibre. Tot el menjar que es reculli es farà arribar al Banc d’Aliments de Castellbisbal.

Els Costals, 10 anys fent cultura es pot visitar fins al 27 de març tots els divendres, de 17.00 a 20.00 hores, i els dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. Els festius també està oberta, de 10.00 a 14.00 hores.

Darrera actualització: 11.02.2022 | 10:03