Més de 650 persones s’han inscrit a les activitats físiques de l’Illa Esportiva

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 10:15

Per tal de respectar totes les mesures preventives per la COVID-19, els grups són de 10 persones amb un monitor i funcionen com a grups bombolla que utilitzen un únic vestidor. 

671 persones s’han inscrit a les activitats físiques i aquàtiques que l’Illa Esportiva ofereix per a aquest curs escolar. En concret, hi ha 328 persones que participen als programes aquàtics mentre que la resta es distribueixen entre les activitats físiques especialitzades, les generals i l’spinning que reuneixen 167, 95 i 81 persones, respectivament.

Per tal de garantir que es mantenen totes les mesures preventives per la COVID-19, cada grup estarà integrat per un màxim de 10 persones amb un monitor i funcionarà com a grup bombolla. Això significa que els grups utilitzaran un únic vestidor i que no hi haurà creuament ni activitats conjuntes amb d’altres grups.

Persones amb mobilitats diferents
La represa de les activitats comporta tornar a posar en marxa els grups de natació específics per a persones amb mobilitats diferents. En aquest cas, s’hi han apuntat 15 persones i, excepte en un cas, totes elles faran classes individualitzades amb un monitor.

Les classes de natació especial és un servei que l’Ajuntament va posar en funcionament quan va inaugurar l’Illa Esportiva i si bé, en aquells moments, es prestava només de manera puntual, amb el pas del temps, s’han incrementat els programes que s’ofereixen. L’objectiu d’aquestes sessions és facilitar l’adaptació al medi aquàtic de persones que tenen mobilitats diferents.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 10:19