Millores al servei de bus de la L67 que connecta Castellbisbal amb Barcelona

Dimecres, 17 d’abril de 2024

A partir del 2 de maig hi hauran noves expedicions al matí i al migdia dels dies feiners, alhora que s’ajustaran alguns horaris.


El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i DIREXIS TGO posaran en marxa el proper dijous, 2 de maig, un conjunt de millores a la línia L67 d’autobús amb l’objectiu d’oferir un servei més fiable, puntual i adaptat a les necessitats de les persones usuàries.

En concret, s’ajustaran els horaris d’algunes expedicions en dies feiners de manera que, a partir del 2 de maig, s’avançarà 10 minuts la sortida del bus de la L67 de Castellbisbal a Barcelona de les 6.35 hores i s’avancen les arribades i sortides en diversos punts del matí i la tarda.

A més, s’oferiran quatre noves expedicions per sentit al matí i al migdia, que permetran arribar a Barcelona a les 8.15, 9.55, 11.55 i 14.30 hores, i a Castellbisbal a les 9.00, 10.35, 12.35 i 15.15 hores.

Noves expedicions a la L59

A partir del 2 de maig també s’introduirà una nova expedició des de Barcelona a Castellbisbal a la línia L59, que uneix Rubí amb l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Aquesta nova expedició arribarà a Castellbisbal a les 9.00 hores. A partir del Canyet, aquest servei circularà com una expedició més de la L67 i facilitarà l’accés al nucli urbà del municipi.

Finalment, per millorar l’eficiència a l’estació de Rodalies del Papiol, també s’ha proposat un nou esquema d’ús per a les dues parades de les línies L67 i L59. A partir del 2 de maig, independentment de si l’autobús continua cap a Barcelona o Castellbisbal, s’utilitzarà la marquesina de l’estació per als autobusos que encara no han entrat al nucli urbà del Papiol, i la parada de davant de la marquesina per als autobusos que ja han entrat al nucli urbà.

Darrera actualització: 17.04.2024 | 11:58