Millores en la senyalització vial a diversos punts del nucli urbà i les urbanitzacions

Dijous, 30 de novembre de 2023 a les 00:00

La mesura pretén incrementar la seguretat viària al municipi, millorant les condicions de la senyalització als carrers, adequant l’amplada d’alguns estacionaments i esborrant marques obsoletes, entre d’altres.


Aquests dies han començat les obres per millorar la senyalització vial al municipi. Les actuacions s’allargaran fins al primer trimestre de l’any vinent i serviran per renovar senyals horitzontals que no tenen prou visibilitat o que estan obsolets, alhora que s’incorporaran de nous amb l’objectiu de facilitar la mobilitat i guanyar en seguretat.

En concret, es senyalitzaran les entrades i eixos principals dels nuclis residencials i es repintaran passos de vianants, llocs de càrrega i descàrrega i línies continues i discontinues. També s’adequarà l’amplada d’alguns estacionaments en semi-bateria i bateria i en punts estratègics es renovarà la simbologia de fletxes, senyals d’estops o de girs. A més, s’esborraran marques que han quedat obsoletes.

“Amb aquesta mesura volem incrementar la seguretat viària al municipi”, destaca el regidor d’Urbanisme i Cohesió Territorial, Jordi Piera, que reconeix que “millorant les condicions de la senyalització als carrers preveiem incidir en la reducció dels sinistres de trànsit i disminuir els accidents”.

L’Ajuntament de Castellbisbal invertirà 15.000 euros en aquestes obres de millora de la senyalització vial, que han estat adjudicades a la cooperativa Taller Àuria SCC.

Darrera actualització: 30.11.2023 | 13:48