Nou servei d’assessoria emocional jove a Castellbisbal

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 00:00

Es tracta d’un servei confidencial i gratuït, que té com a objectiu orientar i donar eines al jovent per a millorar el seu benestar.

 

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb les àrees de Sanitat i Salut Pública i el suport del programa Escolta Jove de la Diputació de Barcelona, compta des d’aquest mes de setembre amb un nou servei gratuït d’assessorament i acompanyament emocional adreçat al jovent de 12 a 29 anys que viu i/o estudia a Castellbisbal.

L’objectiu de la iniciativa és oferir recursos al jovent que els permetin compartir preocupacions, dubtes, gestionar conflictes i adquirir habilitats personals i socials.

“Es tracta de crear espais de confiança, on el jovent es senti escoltat i comprès, i on pugui expressar les seves necessitats i emocions”, explica la regidora de Joventut, Sílvia Fernández. 

L’atenció que s’ofereix al servei és confidencial, gratuïta i personalitzada, de manera que si es detecta que algun jove requereix d’un suport més especialitzat, serà derivat a altres recursos on el puguin ajudar a millorar el seu estat anímic i emocional.

A més d’atendre al jovent, el servei d’assessoria emocional també s’obre als familiars que necessitin orientació o suport, així com als professionals que treballen amb aquest col·lectiu i volen rebre assessorament sobre situacions que es poden donar en el seu dia a dia.

D’altra banda, l’assessoria organitzarà periòdicament xerrades i tallers educatius sobre temes d’interès relatius a la salut emocional.

Horaris 

L’assessoria emocional jove romandrà oberta els dilluns, dimarts i dijous en horari de tarda, de 16.00 a 19.00 hores, al Racó Jove. Per a ser atès, cal demanar cita prèvia mitjançant un correu a escoltajovecastellbisbal@gmail.com.

Així mateix, el servei també estarà disponible un cop per setmana a l’Institut Castellbisbal i a l’Institut Escola Les Vinyes.

Darrera actualització: 04.09.2023 | 09:23