Nova campanya comercial amb motiu de la Festa Major d’estiu

Divendres, 14 de juliol de 2023 a les 00:00

Fins al 4 d’agost es poden aconseguir gratuïtament una bossa i un necesser bescanviant tiquets de compra fets a establiments comercials del municipi per un import total de 50 euros.


L’Ajuntament ha posat en marxa aquests dies la nova campanya de dinamització comercial “Fem més gran la Festa!” que consisteix en regalar una bossa i un necesser especialment dissenyats per fer-los servir durant la Festa Major de l’Aigua i la Llum.

Aquests dos complements exclusius es poden aconseguir gratuïtament fins al 4 d’agost o fins a exhaurir existències. Per obtenir-los només cal presentar a l’oficina de Promoció Econòmica (planta -1 de l’Ajuntament), de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, un o diversos tiquets de compra que sumin un import total de 50 euros. La única condició és que aquestes compres s’hagin fet al petit comerç, locals de restauració o establiments de servei del municipi. 

Aposta pel comerç i el talent local

La bossa i el necesser de la campanya “Fem més gran la Festa!” són una aposta per fomentar les compres al comerç de proximitat durant l’estiu. Alhora, s’ha posat en valor el talent local. En aquest sentit, cal destacar que la il·lustració de la bossa ha estat dissenyada per un veí de Castellbisbal, en Lluís Carnicer. A la imatge es pot veure a la Cuca, un dels elements de la imatgeria festiva del poble. 

Darrera actualització: 14.07.2023 | 09:04