Nova edició de la campanya comercial ‘CastellbisVals’

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament inverteix més de 82.000 euros en aquesta iniciativa que permet adquirir vals de compra de 5 i 10 euros amb un 50 % de descompte.


La setmana vinent es torna a posar en marxa una nova edició de la campanya comercial CastellbisVals: Per Nadal, 50 € de regal! La iniciativa ofereix la possibilitat que qualsevol persona pugui adquirir vals de compra de 5 o 10 euros pagant només la meitat del seu valor, ja que l’import restant el finança l’Ajuntament.

“Aprofitant la campanya de Nadal, volem reactivar, impulsar i fomentar el sector comercial, de serveis i restauració del nostre municipi”, destaca la regidora de Comerç, Gemma Margarit, qui assenyala que “enguany l’Ajuntament invertirà uns 82.000 euros en aquesta iniciativa, fet que comportarà una injecció econòmica de més de 134.000 euros en el comerç local”.

En aquesta nova edició dels CastellbisVals es posaran en circulació quasi 16.000 vals, que a partir del 21 de novembre i fins el 22 de gener es podran adquirir al web www.castellbisvals.cat i bescanviar en qualsevol de la cinquantena d’establiments locals que de moment s’han adherit a la campanya. Aquelles persones que no disposin dels mitjans informàtics per poder realitzar la compra dels vals, podran adreçar-se de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores, a les oficines de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (av. Pau Casals, 9 / Planta -1) on se’ls ajudarà a fer el tràmit.

Cada persona podrà comprar fins a 100 euros en vals comercials (vuit vals de 10 euros i quatre vals de 5), dels quals només en pagarà la meitat. A més, qui vulgui podrà bescanviar més d’un val en cada compra i enguany, com a novetat, només els establiments d’alimentació tindran limitat el nombre de vals que podran acceptar.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 13:24