Nova edició "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple" a Castellbisbal

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 13:00

El passat diumenge 10 de juliol es va celebrar la jornada solidària amb la participació de més d'una setantena de persones que van donar suport llançant-se a l'aigua.


Com és costum al nostre municipi, al juliol ens mullem per l'esclerosi múltiple a la piscina d'estiu de l'Illa Esportiva. Enguany, prop de setanta persones van participar nedant i saltant a l'aigua amb l'objectiu de contribuir en la investigació i recerca per trobar la cura d'aquesta malaltia neurodegenerativa que pateixen 9000 persones a Catalunya.

En el transcurs de la jornada es va solidaritzar públic de totes les edats, el més gran tenía 61 anys i el més menut amb només 3. Així mateix, aquest any qui va nedar més metres fiu un indant d'onze anys. Tots junts van arribar a un total de 66.395 metres nedant i van saltar a la piscina durant la remullada simultània que se celebra a les 12 hores del migdia, conjuntament amb les 500 piscines que participen en el repte solidari arreu el país.

Altrament, la Fundació Esclerosi Múltiple, qui organitza la campanya "Mullat per l'Esclerosi Múltiple", va oferir divulgació informativa sobre la malaltia i venda de producte solidaris per la recaptació de fons a la paradeta instal·lada vora la piscina d'estiu, amb el suport de les persones voluntàries del Club Triatló Castellbisbal.

Col·labora amb la lluita contra l'esclerosi múltiple

La campanya, activa des del 1994, invita a mullar-nos a les piscines locals per donar visibilitat i contribuit en el recapte de fons pels serveis de neurorehabilitació, investigació i tractament per lluitar contra l'esclerosi múltiple. Actualment es continua amb la recerca per aturar l'impacte d'aquesta malaltia incurable.

Encara que s'ha finalitzat la trobada "Mullat per l'Esclerosi Múltiple", pots continuar col·laborant durant tot l'any adquirint els productes del Mulla't en botigues en línia, fen-te soci, aportant donatius o creant el teu propi repte. A més, és important compartir aquest repte amb el hashtag #Mullat2022 i d'altres propostes solidàries a les xarxes socials per arribar i conscienciar al màxim nombre de persones.

Darrera actualització: 26.10.2022 | 08:00