Nova reunió per millorar la C-243c

Dimecres, 6 de setembre de 2017 a les 09:00

L'alcalde, Joan Playà, i el regidor de Patrimoni Urbà, Salvador Segura, exposen diverses problemàtiques de la carrera C-243c al director general d'Infraestructures de Mobilitat.


L'alcalde i el regidor van participar en la reunió que es va fer el passat dia 28 de juliol amb el director General d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Javier Flores. A la reunió, també hi van participar els alcaldes de Terrassa, Rubí i Ullastrell, ja que la trobada va ser impulsada per la plataforma Dignifica la C-243c que agrupa entitats, associacions de veïns i institucions dels quatre municipis afectats per aquesta via.

A la trobada, Playà va tornar a demanar tota una sèrie de millores en aquesta carretera, com són la construcció de passos de vianants a l'alçada de les urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca; l'adequació de la senyalització; i la instal·lació de semàfors amb polsador per garantir la seguretat a l'hora de creuar aquesta carretera. D'aquesta manera, l'alcalde va reiterear les peticions fetes en reunions anteriors i també formulades per escrit a la Generalitat.

El director general d'Infraestructures es va comprometre a tenir en consideració les diverses propostes fetes i a organitzar una nova trobada amb la ptafaforma abans de finals d'any en la qual es comunicarà quina és la postura de Govern català sobre aqeusta qüestió.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:57