Oberta la nova àrea d’esbarjo de gossos del parc de les Destreses

Dimarts, 11 de juliol de 2023 a les 00:00

L’espai, que ja està plenament operatiu, disposa ara d’un nou tancament perimetral i compta amb dos zones diferenciades, pensades per a animals de diferents mides.

Aquesta setmana s’ha obert al públic la nova àrea d’esbarjo per a gossos del parc de les Destreses. Els treballs, que van començar al març, han suposat l’ampliació i reforma de l’espai, que ara és de més de 800 metres quadrats i disposa de dues zones diferenciades, pensades per a gossos de diferents mides.  

La nova àrea compta amb un tancament perimetral integrat a l’entorn del parc i s’han habilitat un parell de fonts que permeten el doble ús per a les persones i els animals. A més, s’han pavimentat i col·locat portes a les zones d’accés i s’ha il·luminat l’espai amb fanals fotovoltaics.

Les obres d’ampliació i reforma de l’àrea d’esbarjo per a gossos de les Destreses han tingut un cost de 41.946 euros i contemplen també la instal·lació d’arbrat i vegetació a la zona, una tasca que ha quedat pendent a l’espera que s’aixequin les restriccions del decret de sequera dictat per la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 11.07.2023 | 15:09