Oberta una nova edició del concurs comarcal "Piula contra la violència masclista"

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 12:02

El concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental per sensibilitzar contra les violències masclistes i per fomentar les relacions igualitàries entre homes i dones.

Poden participar en el concurs totes aquelles persones que siguin majors de 14 anys i visquin, estudïin o treballin al Vallès Occidental. Els participants han de crear una frase que respongui la pregunta: "Jo soc influencer de les relacions lliures de violència. I tu?". Els textos han de ser originals, inèdits, sense abreviatures i no haver estat mai premiats en d'altres concursos. A més, en cap cas, poden superar els 110 caràcters (espais inclosos).

Els qui vulguin participar en aquesta iniciativa, han de deixar la seva frase escrita en el formulari que trobaran a l'espai web del concurs. La data límit de participació és el 5 de desembre. 

Totes les frases que s'incorporin es publicaran al compte de twitter @PiulaVallesOcc.

Premis
El concurs contempla el lliurament de quatre premis individuals i un col·lectiu. Per conèixer els detalls de totes les categories i modalitats de participació així com els premis, podeu accedir al web del Consell Comarcal

 

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:04