Obres de millora de seguretat viària a la rotonda de Ca n’Amat

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

Els treballs, que començaran la setmana vinent, són a càrrec de la Diputació de Barcelona i tenen com a objectiu millorar la seguretat dels vianants a l’hora de travessar la carretera B-150 i resoldre els problemes d’excés de velocitat.


El proper dilluns, 15 de novembre, la Diputació de Barcelona començarà les obres de millora als accessos a la rotonda de Ca n’Amat  amb l’objectiu d’augmentar la seguretat i comoditat dels vianants a l’hora de creuar la carretera B-150 i resoldre els problemes d’excés de velocitat i d’accidentalitat detectats a la zona.

En concret, s’actuarà sobre les entrades i sortides nord i sud de la rotonda que dona accés als horts urbans, construint noves voreres laterals i reconstruint les existents per tal de millorar les condicions d’accessibilitat i permetent l’encreuament segur dels vianants. A més, es reduirà l’amplada d’alguns carrils per afavorir la disminució de la velocitat de circulació dels vehicles i es construiran uns illots que serviran de protecció i refugi per als vianants a l’hora de travessar la carretera.

Durant els dos mesos que es preveu que durin les obres, es garantirà en tot moment un recorregut alternatiu per als vianants i es mantindrà la circulació rodada mitjançant el pas alternatiu dels vehicles.

La Diputació de Barcelona ha adjudicat les obres de millora de la seguretat viària a la rotonda de Ca n’Amat de la carretera B-150 a l’empresa DEUMAL per un import d’execució de 41.513,25 euros.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 12:24