Primer positiu infantil de coronavirus a Castellbisbal

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 00:00

El símptomes de l’infant, que està en aïllament al seu domicili, són lleus i des de l’Ajuntament es vol recorda la importància de seguir les pautes de prevenció que marquen les autoritats sanitàries


L’Ajuntament ha tingut coneixement del primer cas positiu de coronavirus entre la població infantil de Castellbisbal. L’infant, que està en aïllament al seu domicili, presenta símptomes lleus.

Des de l’Ajuntament es vol enviar un missatge de tranquil·litat a les famílies i es recorda que només cal adreçar-se al 061 si l’infant presenta d’altres símptomes, més enllà de febre o tos. Igualment, es vol fer incidència de la importància de seguir les recomanacions que dicten les autoritats sanitàries per prevenir i contenir la propagació del virus.

En aquest sentit, cal recordar que és del tot indispensable que els infants no tinguin contacte amb la població de risc, és a dir, amb persones grans o amb patologies cròniques. Cal evitar que surtin de casa i s’han d’extremar les mesures higièniques de rentar-se sovint les mans, tapar-se la boca i el nas al tossir i evitar compartir menjar, estris i altres objectes personals.

Consulteu tota la informació al Canal Salut

Darrera actualització: 18.03.2020 | 14:41