Promoció Econòmica impulsa un nou programa de suport a la digitalització empresarial

Divendres, 30 de setembre de 2022 a les 00:00

El projecte “Enxarxa’t Pro” neix amb la voluntat d’impulsar i millorar la competitivitat de les empreses i petits negocis del municipi.


El Servei d’Empresa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament posarà en marxa aquest mes d’octubre la primera edició d’Enxarxa’t Pro, un programa gratuït d’assessorament per promoure la digitalització de les petites i mitjanes empreses del municipi (PIMES) així com dels negocis duts a terme per a persones empresàries a títol individual (autònomes). 

El projecte, cofinançat per la Diputació de Barcelona, ofereix un servei a mida de cada empresa, proporcionant assessorament i acompanyament per a l’adquisició de competències digitals que impactin en la millora de la productivitat del negoci. Aquesta mentoria personalitzada facilitarà una diagnosi, assessorament estratègic i acompanyament en la implementació dels canvis, de manera que cadascuna de les empreses que participin en el programa Enxarxa’t Pro disposarà de 10 hores gratuïtes d’assessorament personalitzat a càrrec d’una consultoria especialitzada.

“La transformació digital és un dels reptes més importants que tenen actualment les petites i mitjanes empreses, no només per sobreviure sinó també si volen consolidar i fer créixer els seus negocis”, destaca la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, qui preveu que amb la posada en marxa d’aquest programa “les empreses participants incorporin en el seu dia a dia noves eines que les ajudin a treballar en un entorn digital que impulsi i millori la seva competitivitat”. Amb aquest objectiu, Enxarxa’t Pro centra l’assessorament en la digitalització de l’estratègia i el model de negoci, la relació amb la clientela, l’agilització dels processos de treballs, la gestió de la informació i la ciberseguretat.

Per sol·licitar el servei, cal que les empreses i persones interessades es posin en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica, qui es responsabilitzarà de realitzar la selecció i programació de les accions previstes.

Darrera actualització: 30.09.2022 | 10:47