Prop de 200 infants participen en el Campionat Escolar de Cros de Castellbisbal

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 00:00

Tots els centres educatius públics d’infantil, primària i secundària del municipi s’han sumat a la iniciativa on, a diferència d’edicions anteriors, la participació femenina ha superat a la masculina


Un total de 180 infants i joves han participat en el Campionat Escolar de Cros de Castellbisbal que es va celebrar diumenge, 3 d’abril, al circuit del Serral de la Verdolaga. La cursa, que enguany ha arribat a la seva vint-i-dosena edició, ha comptat amb més noies corredores (51 %) que nois (49 %).

Tots els centres educatius públics d’infantil, primària i secundària del municipi s’han sumat al campionat. Les escoles amb més participants han estat Els Arenys (42,96 %) i Mare de Déu de Montserrat (23,94 %), seguides de l’Institut Escola Les Vinyes (8,45 %), l’Escola Benviure (7,75 %) i l’Institut Castellbisbal (2,11 %). 

El Campionat Escolar de Cros de Castellbisbal l’organitzen l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, l’entitat local Club Mindundis Team i el Consell Esportiu del Vallès Occidental. Enguany, a més, la cita ha comptat amb la col·laboració d’una quinzena de joves voluntaris estudiants de batxillerat a l’Institut Castellbisbal.

Classificacions

Podeu consultar les classificacions del XXII Campionat Escolar de Cros de Castellbisbal al portal web de l’Illa Esportiva: www.illaesportiva.cat o bé mitjançant els següents enllaços:

Darrera actualització: 08.04.2022 | 10:13