Prop de 2.000 alumnes han començat aquesta setmana el curs escolar a Castellbisbal

Dimecres, 7 de setembre de 2022 a les 09:00

Les activitats extraescolars que organitzen les Associacions de Famílies d’Alumnes estan obertes a la participació de tots els infants del municipi, independentment del centre on estiguin escolaritzats.

 

Aquesta setmana han començat un nou curs escolar als centres d’ensenyament del municipi uns 2.000 alumnes, segons les dades de matrícula provisional. Prop de la meitat ho va fer dilluns, quan es van incorporar a les classes els nois i noies d’infantil i primària, amb jornada continuada fins a l'octubre i activitats de lleure educatiu després del menjador. 

Un total de 293 alumnes van començar educació infantil i 756 primària. Dilluns, a més, van començar les classes a l’Escola Bressol Municipal La Caseta, que aquest curs escolar compta amb 77 infants inscrits i, com a novetat, incorpora l’escolarització gratuïta, en l’horari habitual, dels infants del curs d’Infantil 2 (I2). Pel que fa als instituts, les classes han començat avui. Enguany, a Castellbisbal, 759 nois i noies cursaran la secundària obligatòria , 144 farà estudis de batxillerat i 19 faran cicles formatius, entre els que hi ha el nou cicle de grau mitjà d’Activitats Comercials.

Cal sumar a la xifra d’alumnat del curs 2022-2023 als 270 nois i noies que el proper 19 de setembre començaran a l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch.

Activitats extraescolars

Enguany, els quatre centres d’ensenyament d’infantil i primària del municipi han acordat compartir l’oferta d’activitats extraescolars que organitzen les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA’s). Les activitats, per tant, estan obertes a la participació de tot l’alumnat del municipi, independentment del centre on estigui escolaritzat. La única condició és que les famílies han de ser sòcies de l’AFA de la seva escola.

Al web municipal s’ha habilitat l’espai www.castellbisbal.cat/extraescolars des d’on es pot consultar l’oferta d’activitats extraescolars d’aquest curs 2022-2023.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 14:02