Reforç de la Línia 2 per facilitar el trasllat del jovent als instituts

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 11:00

A partir del gener, coincidint amb l’entrada i la sortida de classes, s’incorporarà un altre vehicle a la línia del bus que uneix les urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca amb el nucli urbà

El dimecres 8 de gener, data en què es reprèn el curs escolar després de les vacances de Nadal, entrarà en servei el reforç de la Línia 2 del bus urbà per facilitar l’accés de l’alumnat als centres de secundària del municipi. L’ampliació del servei consistirà a incorporar un altre vehicle complementari a l’horari del matí i al del migdia, coincidint amb l’entrada i la sortida del jovent dels instituts.

“Amb aquesta mesura volem evitar que en alguns trams del trajecte hi hagi menors d’edat que es vegin obligats a anar drets perquè ja no queden seients buits”,

destaca l’alcalde, Joan Playà, que reconeix que aquest reforç del servei de l’L2 és una demanda que han fet darrerament persones usuàries de la línia i alguns grups polítics municipals.

De moment, l’ampliació del servei del bus urbà de les urbanitzacions a les hores d’entrada i sortida dels instituts es mantindrà fins l’estiu, que finalitzen les classes.

“De cara al proper curs escolar haurem d’analitzar com ha anat aquesta prova pilot i valorar si és necessari o no tornar a fer un reforç del servei, tenint en compte el nombre potencial d’alumnes que s’hauran de desplaçar des de Costablanca i Can Santeugini als centres de secundària”, assenyala Playà.

La decisió de reforçar el servei de la Línia 2 per facilitar el desplaçament del jovent als instituts es va anunciar durant el Ple municipal d’ahir, en què es van aprovar els pressupostos de l’Ajuntament per al 2020, amb el vot a favor de Junts per Catalunya i Alternativa i l’abstenció de la resta de grups.

“De cara a l’any vinent s’ha aprovat una ampliació de la partida destinada al transport urbà, que passa dels 500.621 euros a tenir-ne 533.387 euros. Aquest augment de més de 30.000 euros és el que ens ha de permetre fer el reforç del servei de l’L2”, comenta l’alcalde, Joan Playà.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 14:04