‘Regreso al futuro’ guanya el premi a la millor comparsa del Carnestoltes 2024

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 00:00

‘Moulin Potarouge’ i ‘Furius Bacon’ s’emporten el segon i el tercer premi del jurat i la comparsa ‘Haz el bien y no mires quién és quién’ és escollida, per votació popular, com la millor disfressa.  


Enguany un total de 27 comparses i prop de 700 persones han participat en la Rua de Carnestoltes que dissabte passat va omplir de gresca, riures i disbauxa els carrers del centre de Castellbisbal.

Regreso al futuro ha guanyat els 500 euros del premi a la millor comparsa que atorga el jurat. El segon lloc, valorat en 300 euros, ha estat per Moulin Potarouge i Furius Bacon s’ha endut els 200 euros del tercer premi.

Pel que fa a la votació popular, la guanyadora ha estat Haz el bien y no mires quién es quién, que s’endú 300 euros.

La gala de lliurament de premis es va celebrar ahir a la tarda, a l’Espai Montserrat Roig d’Els Costals. Durant l’acte, que va estar presidit pel Rei Carnestoltes, també es va fer el sorteig entre les comparses no premiades de sis vals de productes del comerç local valorats en 200 euros cadascun. Les guanyadores del sorteig van ser: El lleó no em fa por, Egypsi Kings, La Fauna de Castellbisbal, Terra de les meravelles, Potaroja Night Fever i El punto se va de caza, Fantasmas.

Darrera actualització: 15.02.2024 | 14:41