S’ajorna una setmana el Ple municipal del mes de novembre

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 00:00

La Junta de Portaveus acorda celebrar el Ple el proper 3 de desembre per tal que els grups municipals disposin de més temps per analitzar la proposta de pressupostos per al 2019 que s’ha de sotmetre a aprovació.


El Ple municipal que s’havia de celebrar dilluns vinent i on s’havia de presentar la proposta de pressupost per a l’any 2019 s’ha ajornat una setmana i tindrà lloc el proper 3 de desembre. La decisió s’ha pres en la darrera Junta de Portaveus, després que els grups municipals demanessin més temps per analitzar la proposta de pressupostos per a l’any vinent, que es manté molt semblant a la del 2018.

L’equip de govern va fer arribar, a tots els grups municipals, el primer esborrany de la proposta el passat 7 de novembre i ja ha mantingut reunions amb les diferents formacions per tal d’explicar-los els fets més rellevants de l’esborrany i aclarir qualsevol dubte que en poguessin tenir. Tot i així, durant la Junta de Portaveus del passat 14 de novembre, els grups municipals van demanar més temps per analitzar els pressupostos, petició que ha estat acceptada per l’equip de govern de manera que el proper Ple municipal s’ha ajornat una setmana i es celebrarà el dilluns, 3 de desembre.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 12:29