S’ajorna una setmana la programació del Cadira’t

Divendres, 28 d'agost de 2020 a les 00:00

La previsió meteorològica dels propers dies i el repunt de casos per la Covid-19 que s’han produït al municipi en les darreres 48 hores han obligat a l’Ajuntament a prendre la decisió 


Els tres espectacles del cicle cultural Cadira’t previstos per aquest cap de setmana s’han ajornat i es celebraran el cap de setmana vinent. El mal temps anunciat pel Servei Meteorològic de Catalunya pels propers dies i el fet que en les darreres 48 hores s’hagin registrat 10 casos positius per coronavirus al municipi han portat a l’Ajuntament a prendre la decisió i a seguir, per prudència, la recomanació de les autoritats sanitàries de no organitzar actes en llocs tancats com a mesura per evitar els rebrots de la Covid-19.

Les entrades per als espectacles d’aquest cap de setmana estaven totes exhaurides i des de la Regidoria de Cultura ja s’ha començat a contactar amb totes les persones que les havien adquirit per informar dels canvis i donar-los la possibilitat de mantenir les invitacions per a la setmana vinent. En cas que hi hagi persones que renunciïn a les seves entrades, aquestes es posaran a disposició de la població a partir del dilluns, 31 d’agost.

El cicle Cadira’t ha estat una de les novetats de l’estiu a Castellbisbal, on s’ha volgut fer una aposta per la #culturasegura. Des del 7 d’agost, cada cap de setmana s’han programat activitats teatrals, musicals i familiars en espais a l’aire lliure del municipi, amb aforaments reduïts. Aquest era el darrer cap de setmana d’activitats del festival, que l’Ajuntament s’ha vist en l’obligació d’ajornar, descartant el seu trasllat a un equipament tancat amb l’objectiu d’evitar riscos innecessaris de cara a possibles rebrots de la Covid-19.

Evitar rebrots de la Covid-19

Durant totes les activitats del Cadira’t s’ha seguit un protocol bàsic de seguretat, com ara l’ús de mascaretes i gel hidroalcohòlic, el control de l’aforament i l’establiment de zones de cadires respectant la distància de seguretat. La celebració dels actes, però, ha estat sempre supeditada a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions de les autoritats en matèria de salut.

Darrera actualització: 28.08.2020 | 13:02